У початок

WOG перерахував за 2023 рік понад 10,4 млрд грн податків

Мережа АЗК WOG за 12 місяців 2023 року перерахувала до бюджетів усіх рівнів більше 10,4 млрд грн. Про це првідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«У цю суму входить податок на прибуток, ПДВ від реалізованих товарів і послуг, роздрібний акциз, податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, плата за землю, збір на обовʼязкове державне пенсійне страхування», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у WOG, тільки за 4 квартал 2023 року до бюджетів усіх рівнів компанія спрямувала 3,875 млрд грн, зокрема податки з роздрібних продажів становили понад 565,7 млн грн, або у перерахунку на 1 літр реалізованого пального сплата податків з операційної діяльності становила 1,97 грн на літр.

«Мережа АЗК WOG також продовжує виконувати свої зобов’язання перед кредиторами, і насамперед перед державними банками. Так, з моменту повномасштабного вторгнення компанія не тільки не зупинила виплати, а й підтвердила позицію відповідального кредитора. Такий підхід дозволив зокрема вийти з фінансової реструктуризації з державним «Ощадбанком». Загалом 2023 року у держбанки перераховано тіла кредиту й відсотків за кредитами 1,6 млрд грн», – пише прес-служба.

Загалом, зазначають у компанії, податків, зборів до бюджетів усіх рівнів і відрахувань до банків, власником яких є держава, за 2023 рік WOG сплатив 2,64 грн з кожного проданого літра пального.

Як повідомляв enkorr раніше, за 9 місяців 2023 р. WOG сплатив понад 6,6 млрд грн податків і зборів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти