У початок

За 9 місяців 2023 р. WOG сплатив понад 6,6 млрд грн податків і зборів

Мережа АЗК WOG сумарно перерахувала в бюджети усіх рівнів 6,619 млрд грн, що становить 0,6% зведеного бюджету за 9 місяців 2023 року. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначають у компанії, у цю суму входить податок на прибуток, ПДВ від реалізованих товарів та послуг, роздрібний акциз, податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, плата за землю, збір на обов’язкове державне пенсійне страхування.

«Сьогодні кожна гривня податків, як ніколи важлива, адже це – зброя й забезпечення наших військових. Саме паливний ритейл започаткував традицію публічної звітності про сплачені податки. Так ми розуміємо задачу великих системних національних компаній, щоб формувати в суспільстві запит на прозорість і відкритість бізнесу», – підкреслив Микола Циркун, фінансовий директор мережі АЗК WOG.

Як відомо, мережа АЗК WOG продовжує виконувати свої зобов’язання перед кредиторами, і насамперед перед державними банками. Так, з моменту повномасштабного вторгнення компанія не тільки не зупинила виплати, а й вийшла з фінансової реструктуризації з державним «Ощадбанком».

Як зазначили в «Ощадбанку», «...банк ухвалив рішення про припинення визнання кредитного портфеля групи компаній WOG проблемним і переведення клієнта на обслуговування в межах стандартних підходів і політик як стабільно працюючого бізнесу. Це перше рішення «Ощаду» щодо завершення процедури фінансової реструктуризації для клієнта великого корпоративного бізнесу".

Якщо перекласти це зрозумілою для всіх мовою, за 9 місяців 2023 року 1,6 грн з кожного проданого літра пального було спрямовано на виплати державним банкам.

Окрім того, «мережа АЗК WOG й надалі продовжуватиме ініціювати гуманітарні проєкти, а також  виконувати зобов’язання перед суспільством, сумлінно сплачуючи всі податки й збори», підсумували в компанії.

Як повідомляв enkorr раніше, понад 2 млрд грн податків і зборів сплатив WOG за І квартал 2023 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти