У початок

Водій бензовоза крав транспортоване ним пальне (фото)

На території Татарбунарської ОТГ на Одещині викрито правопорушника, який зливав транспортоване ним пальне. Про це повідомляє Білгород-Дністровський районний відділ поліції, який і скерував до суду обвинувальний акт щодо зазначеного водія-експедитора.

Як з’ясувалося, правоохоронці викрили правопорушника під час зливання з цистерни дизелю, який він планував продати. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

«Викрили 34-річного правопорушника працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Наприкінці лютого, відпрацьовуючи оперативну інформацію, вони задокументували, як водій-експедитор логістичної компанії з транспортування палива, перевозячи вантажівкою з Ізмаїла до Одеси дизель, з’їхав з траси на ґрунтову дорогу біля села Спаського Татарбунарської ОТГ і почав зливати соляру у заздалегідь заготовлені каністри», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що чоловік встиг сточити майже 250 л пального на суму понад 12 тис. грн, яке планував продати, але не довів заплановане до кінця, адже його протиправні дії припинили поліцейські.

«Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незакінченому замаху на привласнення й розтрату чужого майна, яке було ввірене особі, вчиненому в умовах воєнного стану. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

За скоєне, згідно з ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як писав enkorr раніше, у Чернігівській області викрили 41-річного водія вантажівки, який викрав майже 1000 літрів дизельного пального.

Видання також повідомляло, що у Полтавській області поліція викрила працівників «Укрзалізниці», які викрадали з локомотивів до тонни пального за раз.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти