У початок

Влада Войтенка призначено заступником голови «Укртранснафти»

Владислава Войтенка (на фото) призначено першим заступником генерального директора ПАО «Укртранснанфта», яке є оператором системи нафтопроводів України.  

«Кандидатуру було погоджено НАК «Нафтогаз України», сьогодні він підписав контракт», — повідомив enkorr інсайдер у системі «Нафтогазу».  

На відповідний запит у месенджері Войтенко відповів ствердно, відмовившись від додаткових коментарів.  

Як повідомлялося раніше, у травні уряд звільнив Миколу Гавриленка і призначив новим головою «Укртранснафти» Володимира Цепенду. Також компанію залишив перший заступник Андрій Пасішник, який, за наявною інформацією, перейшов на позицію першого заступника гендиректора Української енергетичної біржі.  

Войтенко відомий тривалою кар'єрою на паливному ринку. Зокрема він із 2010-го до 2017 року очолював напрямок закупівель і продажів у мережі WOG. Зазначимо, що на перших етапах своєї діяльності Войтенко працював у компанії «Транс-Юг», яка входила в групу компаній «Вік Ойл», де також працювали Гавриленко й Пасішник.

Довідка enkorr

АТ «Укртранснафта» є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні НАК «Нафтогаз України». Система магістральних нафтопроводів «Укртранснафти» діаметром від 159 до 1220 мм загальною довжиною 4,7 тис. км проходить територією 19 областей України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти