У початок

Vitol подовжив угоду про постачання СПГ з південнокорейською Komipo ще на чотири роки

Енергетичний трейдер Vitol продовжив чинну угоду про постачання скрапленого природного газу (СПГ) з Korea Middle Power (Komipo), повідомляє LNG Prime.

Початковий договір про закупівлю було підписано 2011 року. Постачання розпочалися 2015 року, коли Vitol постачив Komipo понад 4 млн тонн СПГ протягом 10 років.

Згідно з оновленою угодою, Vitol продовжуватиме постачати Komipo LNG з 2025 по 2028 рік, йдеться у заяві женевського трейдера, постачаючи щороку по три партії СПГ.

«Продовження підтверджує довіру й міцність відносин, які склалися протягом багатьох років надійних постачань СПГ», — сказали у Vitol.

Vitol, який вийшов на ринок СПГ 2006 року, заявив, що розширює свою присутність СПГ у всьому світі, і торік продав понад 17 млн тонн СПГ у всьому світі.

У своєму річному звіті у березні компанія повідомила, що її обсяги природного газу й СПГ зросли на 19% і 24% відповідно, але вона не розкрила кількості.

2022 року обсяги торгівлі СПГ Vitol зросли приблизно до 17,6 млн тонн нафтового еквівалента, або приблизно 14 млн тонн СПГ, оскільки портфель компанії відповідав на підвищений попит з Європи.

Це означає, що обсяги СПГ Vitol 2023 року досягли приблизно 17,3 млн тонн СПГ.

Фірма повідомила про обсяги СПГ на рівні 12,9 млн тонн 2021 року, 10 млн тонн 2020 року й 10,5 млн тонн 2019-го.

Vitol має глобальний портфель СПГ з довгостроковими постачаннями СПГ з Північної Америки, Африки, Близького Сходу й Азії, а також фрахтує флот суден для СПГ.

У лютому Vitol підписала довгострокову угоду про купівлю природного газу в американського нафтогазового виробника EOG.

Вона також підписала угоду з індійською GAIL про постачання 1 млн тонн СПГ до останньої протягом приблизно 10 років, починаючи з 2026 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти