У початок

Великі польські паливні компанії імпортуватимуть газ через LPG-термінал у Гдині

Alpetrol, дочірня компанія Onico SA, уклала довгострокові контракти на послуги з транспортування скрапленого газу, які забезпечують безперебійну роботу її морського терміналу скрапленого газу в Гдині.

Як повідомляє польський портал Money, компанія Alpetrol, що є дочірньою компанією Onico SA, уклала довгострокові контракти зі значущими суб’єктами ринку палива, такими як Orlen Paliwa, Anwim SA та AmeriGas Polska, на послуги з розвантаження танкерів до залізничних і автомобільних цистерн на морському терміналі в Гдині за гарантією мінімальних лімітів на перевантаження вантажів обсягом, що забезпечує безперебійну роботу терміналу.

Беручи до уваги загальну вартість гарантованого для перевантаження обсягу товарів і пов’язану з цим суму винагороди, належної Alpetrol за даними договорами, та їхню тривалість, правління Onico визнає ці контракти важливими для реалізації довгострокових планів Onico capital group, спрямованих на отримання регулярних доходів і формування стабільної ринкової позиції групи.

За даними еnkorr, Onico SA припиняла діяльність з перевалки вантажів у серпні 2019 року через банкрутство компанії. 2022 року після збільшення обсягів постачань скрапленого газу до польського ринку морськими портами й браку потужностей портів у Гданську і Щецині, проєкт у Гдині набуває актуальності.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти