У початок

В Unimot вважають, що санкції на російський LPG впровадять до кінця року

Unimot оцінює, що санкції на імпорт LPG з росії й білорусі може бути запроваджено на європейському рівні до кінця 2023 року, повідомив президент компанії Адам Сікорський.

«Іде дискусія щодо санкцій на LPG зі Сходу. Існує ймовірність того, що якщо постачання з цього напрямку буде негайно припинено, підвищення ціни може перенести частину споживання на бензин. Але учасники ринку хочуть цього, і, ймовірно, це станеться», – сказав Сікорський у відеокоментарі на платформі Strefa Inżynierów Individual SII.

«Санкції проти LPG – ми очікуємо, що до кінця року їх буде запроваджено на європейському рівні», – також написало керівництво Unimot у чаті інвесторів на платформі SII.

Водночас у разі запровадження санкцій Unimot бачить можливість у збільшенні імпорту бензину, тоді як морська логістика є проблемою.

Unimot спеціалізується на торгівлі дизельним пальним, біопаливом, скрапленим нафтовим газом (LPG), природним газом (включаючи LNG) і електроенергією. 2022 року компанія збільшила продажі LPG на 16%, до 257 тис. тонн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти