У початок

В Одесі затримано мобільну АЗС на базі мікроавтобуса

Поліцейські виявили в Одесі чоловіка, який незаконно продавав дизельне пальне. Про це повідомляє патрульна поліція Одеської області на своєму телеграм-каналі.

«Учора, 6 червня, інспектори виявили транспортний засіб «ГАЗ». Спілкуючись із водієм, патрульні звернули увагу, що той помітно нервує й намагається якнайшвидше поїхати з місця», – зазначають правоохоронці.

Патрульні перевірили інформацію про водія й автомобіль згідно з базами даних та оглянувши салон транспортного засобу, виявили цистерни з, ймовірно, дизельним пальним, паливозаправний пістолет і вимірювальний лічильник. В автомобілі також був переобладнаний пристрій для заправки транспортних засобів.

«Жодних дозвільних документів на перевезення підакцизного палива чи чеків про його придбання чоловік не надав. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події», – йдеться у повідомленні.

Як писав enkorr раніше, у квітні ц.р. Києві припинено роботу нелегальної АЗС, вилучено пального й обладнання на 1 млн грн, а трохи раніше – виявили й припинили роботу нелегальної модульної АЗС.

Нагадаємо, нещодавно у Києві й області вилучили на 8 нелегальних АЗС контрафактне пальне й обладнання вартістю 9 млн грн, про що enkorr також повідомляв.

Окрім того, видання писало, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти