У початок

У столиці припинили роботу нелегальної АЗС – БЕБ

У Києві припинено роботу нелегальної АЗС, вилучено пального й обладнання на 1 млн грн. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.  

«Детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України викрили АЗС у Києві, на якій продавали незаконно виготовлене пальне», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у бюро, проведено обшук на автозаправній станції, під час якого зафіксували порушення вимог Податкового кодексу й закону про державне регулювання виробництва і обігу зокрема й пального.

«…на заправці були відсутні дозвільні документи, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості на пальне, що продавалось, і документи про його походження. Також детективи зафіксували відсутність касових апаратів», – повідомила прес-служба БЕБ.

За результатами обшуку вилучено 20 тис. л контрафактного пального (ДП, бензин марок А-95, А-92). Загальна вартість вилученого пального й обладнання становить понад 1 млн грн.

Наразі триває досудове розслідування за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності АЗС і продажу фальсифікованого пального.

Оперативне супроводження здійснювали співробітники департаменту внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Офісу генерального прокурора.

Як повідомляв enkorr раніше, у Києві виявили і припинили роботу нелегальної модульної АЗС.

Нагадаємо, нещодавно у Києві й області вилучили на 8 нелегальних АЗС контрафактне пальне й обладнання вартістю 9 млн грн, про що enkorr також повідомляв.

Окрім того, видання писало, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти