У початок

У столиці припинили роботу нелегальної АЗС – БЕБ

У Києві виявили і припинили роботу нелегальної модульної АЗС. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.

«Детективи Бюро економічної безпеки України вилучили у Києві півтори тисячі літрів палива невідомого походження й модульну станцію для заправки автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у бюро, під час проведення обшуків на заправці були відсутні будь-які дозвільні документи на роздрібну торгівлю пальним і сертифікати якості товару. Крім того, детективи зафіксували відсутність касових апаратів.

Загалом працівники БЕБ вилучили 1 500 л дизельного пального і бензину марки А-95, а також станцію для заправки. Орієнтовна вартість вилученого становить 700 тис. грн.

Наразі триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії для встановлення осіб, які організували незаконну діяльність з реалізації пального.

Нагадаємо, нещодавно у Києві й області вилучили на 8 нелегальних АЗС контрафактне пальне й обладнання вартістю 9 млн грн, про що enkorr повідомляв раніше.

Окрім того, видання також писало, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти