У початок

Щотижневий експорт СПГ із США збільшився до 25 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 3 квітня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що 25 СПГ-вантажівок відправилися з заводів США в період із 28 березня по 3 квітня, що на три партії більше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 89 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США впали на 3% (0,4 млрд куб. футів на день) порівняно з минулим тижнем і становили в середньому 12,5 млрд кубічних футів на день.

Постачання природного газу на термінали у Південній Луїзіані впали на 4,1% (0,4 млрд куб. футів на день), а постачання у Південний Техас практично не змінилися й перебувають на рівні 2,8 млрд куб. футів на день.

Агентство повідомило, що постачання на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки залишилися без змін і становили 1,2 млрд куб. футів на день.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири партії протягом минулого тижня.

СПГ-термінал Cameron компанії Sempra Infrastructure також відвантажив чотири вантажі протягом цього періоду.

Об’єкт Calcasieu Pass компанії Venture Global LNG, термінал Cove Point, термінал на острові Ельба та об’єкт Freeport LNG відправили по два вантажі. Freeport LNG, що на південь від Х'юстона (штат Техас) зараз працює лише одним із трьох поїздів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти