У початок

Усе нормально, гроші є: «Авантаж» відкриває нову станцію

Мережа «Авантаж» анонсувала відкриття нового автозаправного комплексу у м. Ропотуха Уманського району Черкаської області. Про це мережа повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Офіційне відкриття заплановано на п’ятницю, 29 вересня, на 12.00.

У цей час, окрім офіційної частини відкриття з перерізанням стрічки, буде частування гостей млинцями з медом.

Також 29 вересня-1 жовтня компанія проведе акцію для тих, хто заправить від 30 л пального. Серед 588 призів — павербанки, парасольки, шкіряні брелоки, мультитули, сумки, чашки, ручки тощо.

Нагадаємо, згідно з дослідженням рівня сплати операційних податків у квітні-червні 2023 р. мережами АЗС, які провела Консалтингова група «А-95», «Авантаж» став «лідером з кінця» з показником податкового навантаження на один літр проданого пального — мінус 40 коп./л. Мінімальні показники були притаманні мережі й 2022 року.

Зазначимо, лідерами рейтингу з податкового навантаження стали ОККО, SOCAR і U.GO з показниками 2,4 грн, 2,2 грн і 1,7 грн податків з кожного літра пального.

Як повідомляв enkorr, «Авантаж» відкрила новий АЗК 5 травня 2023 року у селі Ладижинцях на Черкащині. Згідно з податковою інформацією, станом на 1 липня мережа «Авантаж» нараховувала 101 станцію.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти