У початок

UPG дебютує на Petroleum Ukraine 2023

Міжнародна група компаній UPG долучилась до складу партнерів конференції Petroleum Ukraine 2023, яка відбудеться 23 червня у Варшаві. Про це повідомляє організатор заходу Консалтингова група «А-95».

«Ми раді взяти участь у найбільшому форумі, присвяченому українському паливному ринку, який швидко інтегрується у глобальну світову енергетику. Тим більше, що зустріч відбудеться на гостинній польській землі, на якій ми будуємо свій бізнес задля зміцнення системи нафтопродуктозабезпечення України і диверсифікації постачань у Польщі», — заявив засновник і власник UPG Володимир Петренко.

Міжнародний статус UPG, один із найбільших постачальників пального в Україну, здобула 2022 року, коли взяла участь у придбанні польської компанії Baltchem SA Zakłady Chemicze – оператора нафтоперевалювального комплексу у Щецині (Польща). Наразі українська компанія є провідним постачальником нафтопродуктів із Польщі в Україну й планує розвиток на європейському паливному ринку.

«Справжній прорив до моря в умовах війни і суцільної блокади України є найбільш амбітним проєктом у новітній історії українського паливного ринку. Це яскравий приклад зухвалості й сміливості українців, які сьогодні захищають свою Батьківщину», — каже Сергій Куюн, директор Консалтингової групи «А-95», зазначаючи, що польсько-український вектор діяльності UPG ідеально відповідає тематиці й прагненню організаторів форуму зміцнювати міжнародні відносини України в енергетичній сфері.

UPG – один з найбільших постачальників нафтопродуктів на ринок України. Протягом останніх років компанія посідає другу позицію в рейтингу імпортерів дизельного пального.

Національна мережа UPG активно розвивається й наразі налічує понад 80 автозаправних комплексів, які є лідерами з добових продажів пального в Україні.

Нагадаємо, 23 червня 2023 року у Варшаві (Польща) відбудеться міжнародна конференція Petroleum Ukraine 2023, присвячена питанням функціонування й розвитку українського ринку нафтопродуктів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти