У початок

Petroleum Ukraine 2023 пройде у Варшаві 23 червня

23 червня 2023 року у Варшаві (Польща) відбудеться міжнародна конференція Petroleum Ukraine 2023, присвячена питанням функціонування та розвитку українського ринку нафтопродуктів.

Організатором заходу виступає Консалтингова група «А-95» за офіційної підтримки Міністерства енергетики України. Про це повідомляє організатор.

Зазначається, що це вже другий варшавський форум. Перший — Fuel for Ukraine, який відбувся улітку минулого року, — мав на меті якомога швидше упоратися з паливною кризою, в якій Україна опинилася через російський напад. Спільними зусиллями українським постачальникам вдалося побудувати нову систему нафтопродуктозабезпечення. Це дало змогу задовольнити не тільки потреби споживачів, але й прожити важкі місяці обстрілів і блекаутів восени й узимку.

«Перехід на стабільне постачання не означає зникнення проблем на паливному ринку. Цього року ключовими питаннями форуму стануть удосконалення антиросійських санкцій, підвищення стійкості ринку завдяки системі запасів, розвиток логістики й міжнародного співробітництва у сфері постачань пального», — наголосив директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

Очікується, що у роботі конференції Petroleum Ukraine 2023 візьмуть участь представники Європейської комісії, Міжнародної енергетичної агенції, урядів України, Польщі й інших країн Східної Європи. Запрошення для участі у форумі надіслано відомим європейським виробникам та трейдерам, зокрема PKN Orlen, MOL, Slovnaft, Rompetrol, OMV, Hellenic Petroleum, Vitol, Exxon, Unimot, Gaspol та іншим.

У конференції також очікується участь авангарду українського паливного ринку: «Укрнафти», WOG, OKKO, UPG, «Альянс Енерго Трейду», AMIC, KLO та багатьох інших.

Нагадаємо, минулого року Fuel for Ukraine зібрав понад 260 делегатів з 20 країн світу, серед яких —представники лідируючих нафтотрейдингових компаній Європи й України, українські й польські урядовці, представники виконавчої влади Європейського Союзу, міжнародні аналітичні агенції тощо.

Програма, новини та реєстрація для участі у форумі доступні на сайті «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти