У початок

Unimot розпочала постачання суднового палива у порти «Щецин», «Свіноуйсьце» й «Поліце»

Продовжуючи прийнятий план з розширення своєї діяльності у сфері постачань морського палива й реалізовуючи попередні оголошення щодо цього, Unimot Paliwa розпочала діяльність на ринку морського палива в районі портів «Щецин», «Свіноуйсьце» й «Поліце».

Це стало можливим завдяки швидкій реалізації інвестицій в установку для бункерного палива на терміналі Unimot у Щецині. Перша доставка, здійснена Unimot Group у цьому районі, відбулася 29 травня 2024 року: підрозділ HERMES, що належить Fairplay Towage Polska, було закріплено у порту Щецина.

«Ми дуже задоволені поступовим розвитком нашої діяльності з постачання суднового палива у польські порти, що є реалізацією цілей, поставлених нами в останній бізнес-стратегії на 2024-2028 роки. Ми використовуємо наш понад 30-річний досвід роботи на ринку палива й інфраструктуру термінала у Щецині, яку ми розробили за дуже короткий час. З самого початку існування групи Unimot наша мета полягала в тому, щоб максимально використати ринкові можливості, які, безумовно, створені спостережуваним збільшенням вантажообігу й кількості суден, які заходять у польські порти. Це, безсумнівно, додаткова мотивація для нас розвиватися в цій сфері», — каже Роберт Бжозовський, віцепрезидент правління з торгівлі Unimot S.A.

У березні 2024 року Unimot Group розпочала фізичні постачання дистиляційного суднового палива MGO:DMA автоцистернами в порти Гданська і Гдині. У районі портів «Щецин», «Свіноуйсьце» й «Поліце» будуть здійснюватися постачання такого ж бункерного палива, тобто MGO:DMA, також автоцистернами.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти