У початок

Ворог атакував дроном АЗС на Дніпропетровщині

Учора, 3 червня, російські війська обстріляли автозаправну станцію у Дніпропетровській області. Про це повідомляє керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак на своєму телеграм-каналі.

З його слів, упродовж дня російська армія 16 разів атакувала Нікопольщину дронами-камікадзе і тричі вдарила з артилерії. Під ворожими ударами опинилися Нікополь, Мирівська, Марганецька, Червоногригорівська і Покровська громади, а також Кривий Ріг — там росіяни атакували АЗС.

«Пошкоджені інфраструктурний об’єкт, комунальне підприємство, гаражі, кілька авто, господарська споруда, парник. Побиті 10 сонячних панелей і газогін», — написав Лисак.

Атакував ворог і Криворізький район, куди спрямував БпЛА. Пошкоджень зазнала АЗС поблизу Кривого Рогу.

На щастя, загиблих і постраждалих немає.

Як писав enkorr раніше, у неділю, 19 травня, російські війська вчергове вдарили КАБами по Харкову, під час обстрілу було пошкоджено АЗС.

Видання повідомляло й про те, що 10 травня у Харківській області війська рф влучили у непрацюючу АЗС, а  наприкінці квітня у Херсонській області російські війська обстріляли автозаправну станцію.

Нагадаємо, у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти», в Охтирському районі Сумської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу зруйновано автозаправну станцію.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти