У початок

Unimot запрошує на ланч!

Також є російською мовою

Польський трейдер Unimot візьме участь у конференціях LPG&Petroleum Ukraine 2022 у статусі спонсора обідів. Про це повідомляє організатор головних форумів українського ринку Консалтингова група «А-95».

Засновник і CEO Unimot Адам Сікорські виступить із доповіддю про роль Польщі у диверсифікації постачання нафтопродуктів і газу в Україну. Згідно з програмою, виступ заплановано на 14 лютого.

«Україна – цікавий ринок, він дуже схожий на польський і зараз проходить етапи, які Польща колись пройшла. Ми продовжуємо тут освоюватися через франшизу AVIA і ще низку проєктів. Упевнений, що наші головні поступи ще попереду. Я надзвичайно радий взяти участь у форумах Консалтингової групи «А-95» і поспілкуватися з активом українського ринку», — сказав А. Сікорські, коментуючи співпрацю.

У зоні конференції буде розташовано стенд компанії, на якому можна буде ознайомитися з діяльністю трейдера з Польщі.

Обіди для учасників LPG&Petroleum Ukraine 2022 відбудуться у ресторані «Теракота», який розташовано у готелі Premier Palace. Розробленням меню для гостей конференції займається Вікторія Ончева, відомий столичний шеф-кухар.

UNIMOT S.A. — польський енергетичний концерн, найбільший у країні приватний трейдер нафтопродуктів. Компанія також займається трейдингом газу, електроенергії, біопалива. З березня 2017 року компанію було зареєстровано на основному ринку Варшавської фондової біржі. UNIMOT у Польщі й Україні є провайдером франшизи AVIA Association, яка представлена ​​у 16 ​​країнах світу. В Україні мережа AVIA налічує 10 АЗС, У Польщі – 100.

Титульними партнерами LPG & Petroleum Ukraine 2022 є ПАТ «Укртатнафта», WOG, OKKO й «БНК-Україна». Страховий партнер – СК «Гештальт Груп».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти