У початок

«Укрнафта» власними силами побудувала платформи для ремонту свердловин

ПАТ «Укрнафта» власними силами продумало, спроєктувало й побудувало платформи зі зйомними опорами основи для капітального ремонту свердловин. Про це повідомляється у прес-релізі компанії.

Як зазначають в «Укрнафті», максимальне навантаження на столі ротора, яке витримує така платформа, – 60 тонн, чого достатньо для розміщення всього необхідного обладнання, навіть із запасом.

Тож конструкція дозволяє забезпечити зручні й безпечні умови праці для працівників і скоротити затрати часу на спускопідіймальні операції під час ремонту.

Замовлення для цеху капітального і підземного ремонту свердловин «Укрнафта Буріння» виготовили на виробничій базі УНПС в Долині, повідомляється в релізі.

«Під час проєктування врахували всі технічні й технологічні вимоги, а також специфіку використання – і в умовах свердловин, і під час транспортування, – кажуть у прес-службі компанії. – Бригади виробничої бази у Долині кілька місяців працювали над реалізацією проєкту».

На цей час, підсумовують в «Укрнафті», виготовлено дві платформи для капремонту, а в планах на цей рік – виготовлення ще двох аналогічних платформ для проведення поточних ремонтів свердловин.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти