У початок

«Укрнафта» упередила крадіжку нафти

ПАТ «Укрнафта» упередило крадіжку сировини за допомогою інформації, отриманої на «гарячу антикорупційну лінію». Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні співробітники Національної поліції України за ініціативи й повного сприяння департаменту безпеки ПАТ «Укрнафта» здійснили низку слідчих дій на території Чернігівської й суміжних областей. Було проведено десятки обшуків», – йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначають в «Укрнафті», підставою для початку розслідування слугувала інформація про наміри групи осіб здійснити крадіжку видобутої нафти за сприяння окремих співробітників підприємства.

Злочинні дії задокументовано, розмір завданих збитків встановлюється.

Як повідомляв enkorr раніше, у березні цього року «Укрнафта» виявила й ліквідувала незаконну врізку, попередивши подальші крадіжки нафти, а наприкінці минулого року ліквідувала незаконну врізку у газопровід біля Прилук на Чернігівщині, а в лютому – знешкодила у Чернігівській області незаконну врізку у свердловину.

Окрім того, цього року «Укртранснафта» на Львівщині знешкодила врізку у нафтопровід.

Видання також писало, що на початку цього року було викрито ділків, які вкрали майже 10 млн бюджетних грн під час ремонту державного нафтопроводу «Укртранснафти» у Житомирській області.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти