У початок

«Укрнафта» стала членом Асоціації рітейлерів України

Компанія «Укрнафта» стала учасником Асоціації рітейлерів України (РАУ), куди входять майже 100 провідних компаній українського рітейлу. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Зазначається, що участь у роботі профільної асоціації дозволить «Укрнафті» швидше впровадити якісні зміни в роздрібній торгівлі, покращити сервіс і отримувати нових клієнтів.

«Обізнаність про сучасні тренди у роздрібній торгівлі, підтримка зв’язків з ринком і обмін досвідом з колегами — важливі складові розвитку непаливного сегменту продажів», — додали в компанії.  

В «Укрнафті» також нагадали, що 2023 року компанія розпочала трансформацію роздрібного бізнесу. Зокрема вже розпочато переоблаштування заправних станцій, і до кінця наступного року кількість оновлених АЗК сягне 200.

«Замість кіосків і торгівлі «через віконце» з’являються повноцінні мінімаркети з кавою і снеками. Тому «Укрнафта» має активніше взаємодіяти з професійним ком’юніті», — каже Максим П'ятаков, директор департаменту непаливних продажів ПАТ «Укрнафта».

Як повідомляв enkorr, «Укрнафта» за січень-червень 2023 року перерахувала 12,32 млрд грн податків у бюджети всіх рівнів. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти