У початок

PERN збільшив перевалку дизпального на базі в Дебогоже

Наприкінці жовтня ц.р. на базі PERN у Дебогоже було перевантажено 3 млн куб. м дизельного пального, що на 1 млн більше, ніж за аналогічний період торік.

Про це повідомляє Центр інформації про енергетичний ринок з посиланням на заяву урядового уповноваженого Польщі з питань стратегічної енергетичної інфраструктури Анни Лукашевської-Тшецяковської.

Як повідомляв улітку PERN, у першому півріччі цього року термінал паливної бази в Дебогоже отримав понад 1,7 млн куб. м дизельного пального, тобто майже на 60% більше, ніж за аналогічний період 2022 року.

У середині жовтня компанія повідомила, що нові дизельні резервуари було введено в експлуатацію на терміналах у містах Рейовець, Дебогоже, Нова Весь і Боронов. Паливні потужності PERN зросли на чверть мільйона кубометрів.

PERN, розташована в Плоцьку, це державна організація, стратегічна для енергетичної безпеки Польщі, яка керує мережею з приблизно 2 600 км трубопроводів для сировини й продуктів по всій країні, включаючи магістралі, які перекачують сиру нафту на нафтопереробні заводи (НПЗ) Orlen Group у Плоцьку й Гданську, а також на два НПЗ у Німеччині.

Компанія також має 19 сховищ для зберігання палива по всій Польщі місткістю понад 2,6 млн куб. м і 4 бази для зберігання сирої нафти загальною потужністю понад 4,1 млн куб. м. PERN також має нафтовий термінал і судновий паливний хаб з перевантажувальною потужністю 36 млн тонн сирої нафти й 4 млн тонн нафтопродуктів на рік.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти