У початок

«Укрнафта» розпочинає емісію власних паливних талонів (фото)

ПАТ «Укрнафта» розпочинає емісію власних паливних талонів. Про це повідомив директор підприємства Сергій Корецький на своїй сторінці у Facebook.

«Як і обіцяли, «Укрнафта» розпочинає емісію власних талонів. Пропозиція вже діє для військових, споживачів критичної інфраструктури і юридичних осіб. Незабаром – для всіх бажаючих», – написав він у своєму пості.

У ПАТ також зазначають, що талони «Укрнафти» – це зручний спосіб «застрахувати» ціну на пальне (дизель, бензин і скраплений газ), оскільки вони дають змогу закупити пальне зараз, а використати його протягом визначеного терміну.

Згідно з повідомленням, талони можна придбати, зателефонувавши у комерційний підрозділ компанії. Надіславши у цей відділ запит, можна оформити паливну картку «Укрнафти» NaftaКартка.

«Власна паливна картка і талони «Укрнафти» – це новий продукт компанії, незалежний від третіх осіб, що дозволяє гарантувати надійне виконання всіх зобов'язань перед клієнтами», – каже Сергій Корецький.

Як повідомляється, паралельно компанія працює над вирішенням ситуації зі скретч-картками паливної програми «Авіас», учасником якої була «Укрнафта».

Повернення коштів й відпуск пального здійснюватимуться протягом 2 наступних місяців.

Військові й споживачі критичної інфраструктури, які придбали скретч-картки «Авіас» у компанії «Укрнафта-постач», у разі термінової потреби зможуть отримати за цими скретч-картками пальне на заправках «Укрнафти».

Клієнти юридичні та фізичні особи, які придбали скретч-картки «Авіас» у компанії «Укрнафта-постач», зможуть отримати сплачені за ці скретч-картки грошові кошти.

Незабаром, йдеться у повідомленні, компанія запропонує форму і процедуру для їх повернення.

Як повідомлялось, у грудні минулого року «Укрнафта» призупинила партнерську програму з обслуговування паливних карток і талонів «Авіас».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти