У початок

«Укрнафта» придбала для фронту 79 пікапів на 71 млн грн

ПАТ «Укрнафта» посилило обороноздатність армії 79-ма пікапами. Про це повідомляється на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Черговий вагомий внесок ПАТ «Укрнафта» в обороноздатність України. Підтримали мобільні вогневі групи, закупили майже 80 пікапів. Дякуємо за партнерство Повернись живим!» – йдеться у повідомленні

Як зазначає у Facebook директор компанії Сергій Корецький, пікапи придбано для потреб новостворених зенітно-кулеметних батальйонів. Загальна вартість автомобілів – майже 71 млн грн.

«Мобільні вогневі групи є важливою частиною протиповітряної оборони України. Їм потрібні прохідні, швидкі й маневрені автівки, щоб оперативно виконувати завдання і прикривати мирні міста й села від ворожих атак з неба. Також важливо, щоб це була нова техніка, яка довго служитиме без серйозних поломок», – написав Корецький, зазначивши, що саме такими є 79 пікапів, які стали частиною комплексного забезпечення згаданих підрозділів.

Автомобілі підсилять зенітно-кулеметні батальйони із Сум, Полтави, Житомира, Хмельницького і Чернігова.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» закупила техніки для армії на 62,6 млн грн.

Видання також писало, що у січні «Укрнафта» закупила для фронту техніки на 33,4 млн грн, у лютому – придбала для армії БпЛА на 52 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти