У початок

«Укрнафта» придбала для армії БпЛА на 52 млн грн

ПАТ «Укрнафта» спрямувало на безпілотники 52 млн грн. Про це повідомляє директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці у мережі Facebook.   

«Укрнафта» разом із фондом «Повернись живим» спрямували 52 млн грн на безпілотники, тому окупантам буде гаряче», – написав Корецький у своєму пості.

Як повідомляє Корецький, компанія зробила черговий великий донат на закупівлю техніки для 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Внесок компанії обсягом 51 724 648,7 грн спрямовано на придбання 1000 FPV-дронів й 10 наземних станцій управління ними, а також 12 БпАК «Кажан», 12 комплексів БпЛА Vampire і 70 квадрокоптерів DJI та Autel.

«Завдяки цьому оператори «Едельвейсів» ще довго зможуть і вдень, і вночі нищити колони російської техніки, що паплюжать українську землю.

А весь 20-ти тисячний колектив «Укрнафти» продовжить сумлінно працювати, щоб і надалі допомагати Силам оборони України! Тому що це практичний вклад кожного й кожної у нашу Перемогу», – підсумував очільник «Укрнафти».

Як повідомляв enkorr раніше, ПАТ «Укрнафта» у співпраці з благодійним фондом «Повернись живим» закупили для 82-ї ОДШБ техніки на 33,4 млн грн. Загалом же компанія систематично підтримує армію. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти