У початок

«Укрнафта» перетворює свої АЗК на «пункти незламності» (фото)

ПАТ «Укрнафта» підтримало ініціативу про створення «пунктів незламності» на базі своїх АЗК. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Сьогодні вже 27 станцій готові надавати тимчасовий прихисток і доступ до електроенергії у разі тривалих відключень. Далі компанія збільшуватиме кількість локацій», — йдеться у повідомлені.

При виборі локацій компанія орієнтується на розмір приміщення, наявність магазину, який дає доступ до продуктів першого вжитку, та розташування. Враховувався і соціальний ефект: перевага надається комплексам, які розташовано не на великих транспортних вузлах і магістралях, а в населених пунктах.

«Основна задача зараз – допомогти українцям пережити зиму. Тут разом працюють усі: держава, енергетики, бізнес і громади. Всі розуміють, чого прагне ворог: зламати нашу стійкість. Однак спільними зусиллями Україна втримається і переможе», — зазначив Сергій Корецький, директор ПАТ «Укрнафта».

Як повідомляв enkorr, нещодавно «Укрнафта» відкрила оновлений АЗК у Хмельницькому на вулиці Купріна, 54/7.

Нагадаємо, на початку листопада влада України на основі закону «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», а також низки наказів верховного головнокомандувача ЗСУ прийняла рішення про примусове відчуження у власність держави акцій декількох стратегічно важливих підприємства, серед яких ПАТ «Укрнафта» й ПАТ «Укртатнафта», які раніше контролювала група «Приват» та інші приватні акціонери.

7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила це рішення.

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Згодом керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» було призначено Сергія Корецького.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти