У початок

«Укрнафта» оголосила тендери на закупівлю бензовозів

ПАТ «Укрнафта» оголосило перші тендери на закупівлю власного автотранспорту для перевезення нафтопродуктів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор «Укрнафти» Сергій Корецький.

З його слів, у січні 2023 року компанія планує провести два аукціони в державній онлайн-системі Prozorro.

Зокрема підприємство закуповує:

  •  25 автомобільних сідлових тягачів (на суму 111,1 млн грн);
  • 15 напівпричепів-цистерн для перевезення світлих нафтопродуктів (бензин, дизельне пальне) (на суму 65,84 млн грн);
  • 10 напівпричепів-цистерн для перевезення скрапленого газу (LPG) (на суму 58,15 млн грн).

«Закупівля частково закриє потреби підприємства у власному автотранспорті й значно покращить логістику постачання пального в мережу АЗК «Укрнафта», — зазначив топ-менеджер.

Компанія оголошує через Prozorro дві окремі процедури – на автомобілі й на цистерни. Подати тендерні пропозиції на перший аукціон (автотягачі) можна до 13 січня, на другий (цистерни) – до 17 січня.

Авансовий платіж обсягом 30% від вартості товару буде здійснено після надання банківської гарантії його повернення у разі невиконання або неналежного виконання зобов'язань за договором.

Раніше «Укрнафта» оголосила тендер на закупівлю електроенергії через Prozorro.

Нагадаємо, на початку листопада влада України на основі закону «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», а також низки наказів верховного головнокомандувача ЗСУ прийняла рішення про примусове відчуження у власність держави акцій декількох стратегічно важливих підприємства, серед яких ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта», які раніше контролювала група «Приват» та інші приватні акціонери.

7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила це рішення.

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Згодом керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» було призначено Сергія Корецького.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти