У початок

«Укрнафта» ліквідувала врізку на Івано-Франківщині (фото)

ПАТ «Укрнафта» виявило й ліквідувало врізку у нафтогазопровід в Івано-Франківській області. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Працівники Служби безпеки ПАТ «Укрнафта» виявили незаконний відбір газу на одному з родовищ компанії на Івано-Франківщині», – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, несанкціоновану врізку було зроблено у нафтогазопровід від свердловини до польової гребінки.

«Про цей факт було повідомлено працівників Нацполіції. Разом з ними було встановлено, що врізку здійснено в металічну трубу високого тиску, в яку вмонтовано кульковий кран з металічною трубкою 25 мм, що з'єднана з трубою діаметром 114 мм. Друга труба веде в бік житлових будинків», – написала прес-служба компанії, додавши, що після фіксації злочину працівниками Надвірнянського відділу нацполіції в Івано-Франківській області врізку ліквідували.

Наразі обраховують суму завданих компанії збитків і спільно з Нацполіцією встановлюють осіб, які здійснили незаконну врізку.

Як писав enkorr раніше, «Укрнафта» виявила й ліквідувала незаконну врізку на Сумщині, а також – на викидній лінії свердловини № 9 «Петрушівка» поблизу с.Українське на Чернігівщині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти