У початок

«Укрнафта» активізує роботу на ринку постачання природного газу – Корецький

ПАТ «Укрнафта» активізує роботу на ринку постачання природного газу для кінцевих споживачів. Про це повідомив директор компанії Сергій Корецький на своїй сторінці в мережі Facebook.  

Як зазначає Корецький, йдеться про двосторонні контракти з постачання енергоресурсу. При цьому ПАТ «Укрнафта» готова стати прозорим довгостроковим партнером як для великої промисловості, так і для бізнесів, якім потрібні маленькі обсяги.

«Будь-яка юрособа, яка хоче отримати місячний обсяг природного газу від 10 тисяч кубічних метрів за ринковою ціною, може звернутися до менеджерів компанії, щоб укласти довгостроковий або короткостроковий контракт», – йдеться у повідомленні.

У рамках угоди покупець отримує газ, що вже перебуває в підземних газосховищах України, пояснюють в «Укрнафті».

Зі слів очільника компанії, також є змога надавати комплексні послуги з постачання енергоносіїв. «Якщо вашому підприємству одночасно потрібні різні види вуглеводнів, наприклад, природний газ і пальне, фахівці допоможуть підібрати відповідну пакетну пропозицію за конкурентними цінами», – пояснив він.  

Як повідомляв enkorr, 7 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила рішення про примусове відчуження у власність держави акцій ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта».

Після цього у ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» було змінено склад наглядових рад. Пізніше стало відомо, що «Укрнафту» й «Укртатнафту» очолив Сергій Корецький.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти