У початок

УГВ досягло найбільшого добового видобутку за понад 5 років

АТ «Укргазвидобування» досягло найбільшого добового видобутку з грудня 2018 року. За підсумками 8 лютого 2024 року компанія отримала 38,54 млн куб. м товарного газу. Про це УГВ повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Це комплексний результат, якого вдалося досягти завдяки введенню в експлуатацію рекордної кількості нових свердловин, серед яких значна кількість – високодебітні, тобто ті, які дають понад 100 тис. куб. м газу на добу. Ми маємо на меті не лише утримати цей результат, а й розвинути його 2024 року», – зазначив очільник групи «Нафтогаз», у яку входить УГВ, Олексій Чернишов.

«Укргазвидобування» продовжує системно розвивати власний видобуток, впроваджуючи сучасні технології буріння та інші передові інженерні рішення, зазначають у компанії.

«Лише на початку 2024 року нам уже вдалося запустити три високодебітні свердловини, які разом дають 800 тис. куб. м газу на добу. Ми продовжуємо робити все можливе, щоб зміцнити енергонезалежність і стійкість України», – додав Олексій Чернишов.

Як повідомляв enkorr раніше, у лютому цього року АТ «Укргазвидобування» запустило 2 нові високодебітні свердловини, які дають 550 тис. куб. м газу на добу.

Нагадаємо, що  впродовж 2023-го «Укргазвидобуванню» вдалося запустити 86 нових свердловин. Із них 24 – з початковим дебітом понад 100 тис. куб. м.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти