У початок

УГВ запустила дві нові свердловини з дебітом понад 550 тис. куб. м на добу

АТ «Укргазвидобування» запустило 2 нові високодебітні свердловини, які дають 550 тис. куб. м газу на добу. Обидві пробурені на нових перспективних родовищах фахівцями БУ «Укрбургаз».

Про це повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов сьогодні, 8 лютого 2024 року, на зустрічі з колективом АТ «Укргазвидобування», повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

«Ми збільшили видобуток газу у 2023 році, і це неймовірне досягнення в умовах війни. У 2024 році ми продовжимо цю тенденцію, адже збільшення українського видобутку є дуже важливим для зміцнення енергетичної незалежності та стійкості країни. Я вдячний всім співробітникам Укргазвидобування за внесок кожного з вас у цей результат, за вашу самовідданість та кропітку роботу», – зазначив Олексій Чернишов.

«Окрім збільшення видобутку у 2024 році, ми  продовжуємо працювати над середньостроковими та довгостроковими проектами, результати яких зможемо побачити через кілька років», – додав Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора Укргазвидобування.

Нагадаємо, що  впродовж 2023-го  «Укргазвидобуванню »вдалось запустити 86 нових свердловин. З них 24 – з початковим дебітом понад 100 тис. куб. м.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти