У початок

Shell до кінця року планує встановити ще 8 електрозарядок в Україні

Також є російською мовою

Мережа АЗС Shell до кінця 2021 р. планує встановити вісім швидкісних електрозарядних модулів на своїх українських АЗК. Про це йдеться в матеріалі enkorr «Прискорюючи прогрес: як Shell своїми інноваціями змінює світ на краще».

«В Україні з жовтня 2020 року компанія також втілює План сталого розвитку. Серед уже реалізованих проєктів – установка електрозарядних модулів. Зараз запущено 5 зарядок, а під кінець 2021-го їх буде принаймні 13», – повідомляється в статті.

У Shell також відзначили, що продовжують купувати все більше електроенергії з відновлюваних джерел з метою досягти показника 50% її частки до кінця цього року і 100% - уже наступного.

Довідка enkorr

Shell Retail увійшла на український ринок 2007 року. Відтоді мережа АЗС під брендом Shell управляється Royal Dutch Shell. Shell Retail Ukraine входить у кластер Центральної та Східної Європи Shell Downstream.

Зараз мережа АЗС Shell налічує 132 станції в 20-ти областях України. У компанії працює близько 1 500 людей. Shell пропонує клієнтам високоякісні нафтопродукти, включаючи пальне Shell V-Power, дизельне пальне і скраплений нафтовий газ (СНД), а також широкий асортимент супутніх товарів, зокрема їжу й напої.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти