У початок

Petroleum & LPG Ukraine: Консалтингова група «А-95» оголосила дати проведення конференцій

Також є російською мовою

Консалтингова група «А-95» проведе у київському готелі «Прем'єр Палас» дві найбільші галузеві конференції: 14 лютого – LPG Ukraine і 15 лютого – Petroleum Ukraine. Про це enkorr повідомили в «А-95».

«Ми раді заявити про дати великої зустрічі активу паливного ринку України – 14 і 15 лютого. Ми чекали цього два роки і неабиякою мірою майбутній об'єднаний форум наблизили наші постійні учасники, позбавлені живого спілкування через пандемію», — сказав директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

За словами організаторів, враховуючи особливості поточного періоду, а також велику перерву у проведенні заходів, було прийнято рішення провести у звичному дводенному форматі одразу два ключових заходи групи: LPG Ukraine і Petroleum Ukraine.

У компанії назвали перших титульних партнерів об'єднаного форуму: «Укртатнафта», ОККО, WOG. Очікується, що до пулу партнерів і спонсорів найближчим часом долучаться інші лідери ринку.

«У роботі найбільших учасників ринку постачання скрапленого газу, бензину й дизпального, тому такою ж комплексною буде і програма конференцій, яка охопить усі аспекти – від контролю якості до тенденцій і прогнозів на глобальних ринках енергоресурсів», – каже модератор LPG Ukraine Артем Куюн.

В «А-95» зазначають, що проєкт програми заходу буде опубліковано найближчим часом і в нього ввійдуть усі ключові аспекти роботи ринку моторних палив: тенденції світового й внутрішнього ринку, детінізація, розвиток конкуренції, позиція державних органів влади, презентації найбільших учасників ринку.

Дводенний сесійний марафон завершить 15 лютого мегавечірка для делегатів заходу.

Організатори наголошують, що форум буде проведено відповідно до всіх епідеміологічних вимог, зокрема буде обладнано пункт експрес-тестів на COVID-19.

Міжнародні конференції Консалтингової групи «А-95» Petroleum Ukraine і LPG Ukraine – місця зустрічі істеблішменту українського ринку моторних палив. Заходи проходять із 2009 року. У зв'язку з карантинними обмеженнями у 2020 році вони відбулися у online-форматі.

Постійні учасники й партнери конференцій – PKN Orlen, «Укртатнафта», Білоруська нафтова компанія, WOG, ОККО, «Укргазвидобування», Wexler Group, Coral, Vitol, Trafigura, AMIC, «Альянс Енерго Трейд» й багато інших. Щорічно кожна конференція збирає понад 220 делегатів із 20 країн СНД і Європи.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти