У початок

ONGC Videsh переглядає план придбання частки в нафтовому проєкті Кенії – Bloomberg

ONGC Videsh Ltd. переглядає можливість придбання частки в кенійських активах  Tullow Oil Plc після виходу інших партнерів із проєкту, повідомляє Bloomberg.

Індійська нафтова компанія потребує більшої ясності після того, як TotalEnergies SE і Africa Oil Corp. вийшли з кенійського консорціуму кілька тижнів тому, повідомив журналістам у вівторок керівник ONGC на умовах анонімності, оскільки інформація конфіденційна. Дискусії між ONGC і Oil India Ltd. і Tullow почалися ще до того, як ці компанії вирішили вийти.

«Таллоу» знайшла сиру нафту в Кенії 2012 року, але ще не знайшов стратегічних партнерів, які б розблокували достатнє фінансування для реалізації проєкту. Уряд країни також має затвердити план розробки ресурсів.

У «Таллоу» зазначили, що все ще є потенційні стратегічні партнери для кенійського підприємства, не називаючи жодної компанії.

«Потенційні партнери залишаються залученими, і тривають детальні перемовини з низкою компаній», — повідомив представник Tullow електронною поштою. Компанія продовжує зосереджуватися на забезпеченні партнерства цього року.

Представник Oil India сказав, що компанія «все ще оцінює» змогу придбання частки в кенійському проєкті.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти