У початок

Окупанти обстріляли станцію WOG біля Мелітополя

Російські війська продовжують нищити паливну інфраструктуру України – цього разу вони обстріляли автозаправний комплекс WOG біля Мелітополя. Про це повідомляє на своєму телеграм-каналі міський голова Мелітополя Іван Федоров.  

«Черговий евакуаційний конвой вчора обстріляли у Василівці. Попадання було зафіксовано у АЗС WOG, на якій, на щастя, у той момент не було звичайного скупчення машин», – написав І.Федоров.

Як зазначив міський голова Мелітополя, за попередніми даними, ворог стріляв з мінометів.

Як писав раніше enkorr, у липні російські окупаційні війська вкотре обстріляли Чугуїв на Харківщині, розпочалася пожежа на автозаправній станції. Були обстріляні АЗК у Кривому Розі, Миколаєві, Харкові й інших містах України.

Раніше російські війська обстріляли ракетами чотири нафтопереробних заводи – Кременчуцький, Шебелинський, Лисичанський, а також міні-НПЗ у селі Губинисі (Новомосковський район).

Наразі Держекоінспекція підраховує масштаб збитків, завданих довкіллю внаслідок пожеж на об’єктах паливної інфраструктури, які постраждали від обстрілів російських військ. Так, сума збитків, заподіяних атмосферному повітрю внаслідок горіння трьох АЗК «Авантаж-7» на Чернігівщині й газозаправного пункту ТОВ «Газ-ресурс», становить 590 тис. грн і 50 тис. грн відповідно. 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти