У початок

«Око за око»: за листопад-місяць зібрано гроші на три розвідувальних Sharks

На цю мить у рамках ініціативи зі збирання коштів на розвідувальні безпілотні комплекси Shark накопичено більше 40 млн грн, яких вистачить на купівлю трьох безпілотників. З інформацією про це можна ознайомитись на вкладці ініціативи на сайті мережі АЗК ОККО.

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark стартувала з початком листопада. На перший комплекс гроші було зібрано упродовж тижня, а за листопад набігла сума, якої вистачить, щоб придбати вже три Shark.

Нагадаємо, гроші на новітні розвідкомплекси накопичуються завдяки тому, що мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. У разі бажання перерахувати додаткові кошти на їх придбання це також можна зробити за допомогою спеціального рахунку, який вказано на вкладці ініціативи.

На сьогодні вже накопичено 40,1 млн грн, яких вистачить, щоб придбати три безпілотних розвідувальних комплекси.

Як повідомлялося, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти