У початок

ОККО відзвітувала про роботу інклюзивних авто

За час роботи у Львові автомобілів класу «Інклюзивний» від ОККО й Uklon ними скористалися 159 пасажирів, проїхавши загалом 8,5 тис. км. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК ОККО.

«За 5 місяців роботи у Львові «Інклюзивним» класом авто, який запустив онлайн-сервіс виклику авто Uklon за підтримки мережі ОККО, скористалися 159 пасажирів, здійснивши понад 800 поїздок. Загальний кілометраж становить 8,5 тис. км», – йдеться у прес-релізі компанії.

Як зазначається, нині у самому Львові й передмісті (в радіусі 20 км) в рамках проєкту курсують 3 адаптовані автівки, на закупівлю яких компанія OKKO виділила кошти, а також забезпечила їх пальним протягом року.

«Ініціатива створила умови й дала людям, що користуються колісним кріслом, змогу без перешкод дістатися до лікарні, залізничного вокзалу, торговельних центрів. Створювати умови для людей, щоб вони могли вести активне соціальне життя і бачити результати цієї роботи, мотивує нас на шляху подальшої розбудови безбар’єрного простору в Україні», – зазначає віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів.

«Ми активно працюємо над розвитком класу авто «Інклюзивний» у Львові. Перші півроку продемонстрували нам, що цей сервіс дуже потрібний місту, і ми раді, що разом з партнером ОККО можемо змінювати на краще повсякденне життя львів’ян. Тож плануємо закупити нові авто і ще активніше розвивати «Інклюзивний» на заході України», — каже СЕО Uklon Сергій Гришков.

Як повідомляв enkorr раніше, що авто класу «Інклюзивний» оснащені механічним підіймачем, рампою, спеціальними пасками безпеки й кріпленнями для фіксації крісла колісного. Усі поїздки на авто цього класу  виконують професійні водії, які пройшли тренінг зі спілкування і взаємодії із людьми з порушеннями опорно-рухового апарату. Крім послуги перевезення, у разі якщо пасажир з інвалідністю пересувається без супроводу, водій допоможе перенести багаж або особисті речі.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти