У початок

ОККО відновлює співпрацю з «ПриватБанком»

Мережа АЗК ОККО відновлює співпрацю із «ПриватБанком». Відтепер у додатку «Приват 24» для бізнесу можна оформити спеціальні паливні картки на кожен вид пального. Про це компанія повідомляє на своєму офіційному сайті.

«Навіть в умовах війни мережа ОККО стабільно забезпечує бізнес пальним. Тому для зручності клієнтів компанія відновлює співпрацю із «ПриватБанком». У додатку «Приват 24» для бізнесу можна оформити спеціальні паливні картки на кожен вид пального. Їхня основна перевага – в тому, що обсяги придбаного пального фіксуються у літрах, що захищає від цінових коливань», – йдеться у повідомленні.

Як пояснили у компанії, для оформлення паливних карток не потрібно відвідувати відділення «ПриватБанку» або офіційні представництва ОККО – процес оформлення картки, як і увесь наступний документообіг, електронний. Тож будь-якої миті можна перевірити залишки пального на картках співробітників або ж сформувати виписки за всіма паливними картками.

З деталями можна ознайомитися на сторінці «Картки партнерів», додали у мережі.

Як повідомляв enkorr, раніше ОККО відновила свою програму лояльності в повному обсязі. Тож на АЗК мережі скасовано ліміти на заправку, за умови наявності пального можна скористатися опцією «до повного» й відновлено нарахування/списання балів Fishka на пальне, а також всі товари магазину, ресторану і кафе.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти