У початок

ОККО відкрила свій новий АЗК на Івано-Франківщині

У Болехові Івано-Франківської області розпочав роботу новий автозаправний комплекс мережі АЗК ОККО. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«У місті Болехові Івано-Франківської області розпочав роботу новий АЗК ОККО. Комплекс розташовано на автошляху з Івано-Франківська до Львова за адресою вулиця Данила Галицького, 111», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначають у компанії, це вже 409-й АЗК у мережі й 26-й – в Івано-Франківській області. Традиційно водії можуть заправитися тут бензином А-95 Євро і PULLS 95, дизельним пальним ДП Євро і ДП PULLS, а незабаром буде під’єднано й газовий модуль.

Крім того, у складі комплексу працює магазин, кафе і пункт підкачування шин. На АЗК встановлено дизельний генератор, тож він може працювати навіть у разі відімкнення електроенергії.

Нагадаємо також, що всі нові АЗК з 2008 року ОККО проєктує і будує з урахуванням норм безбар’єрності. Такі АЗК облаштовано безбар’єрним входом до комплексу, на них працює окремий санвузол для людей, що користуються колісним кріслом, передбачений сповивальний столик, що стане у нагоді батькам, які подорожують з маленькими дітьми.

Як повідомляв enkorr, 2024 року це вже п’ятий автозаправний комплекс, який ввела в експлуатацію мережа ОККО. Перед тим нові об’єкти відкрилися у Київській області (2 АЗК), поблизу Умані (Черкаська обл.) та в Миколаєві.

Видання також писало, що торік ОККО відкрила 3 нових автозаправних комплекси. Ще на шістьох об’єктах завершила процес відновлення після пошкоджень унаслідок воєнних дій.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти