У початок

ОККО відкрила ще один АЗК на Київщині

Мережа АЗК ОККО відкрила новий автозаправний комплекс у селі Пії Обухівського району Київської області. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначають у компанії, його розташовано на шляху, що веде з Києва до Канева.

«Це вже 407 АЗК в Україні, який працює під брендом ОККО. У столичному регіоні таких уже 34, а ще 37– у самому Києві», – йдеться у прес-релізі.

АЗК у селі Пії має у своєму складі магазин і кафе. Для родин з немовлятами передбачено сповивальний столик. Також автозаправний комплекс укомплектовано комплексом «Старлінк», що дає змогу підтримувати якісний інтернет.

Заправитися у Піях водії можуть усіма видами пального: бензинами А95 Євро та Pulls 95, дизельним пальним ДП Євро і Pulls Diesel, а також скрапленим газом. 

Як писав раніше enkorr, на початку січня 2023 року у тому ж Обухівському районі компанія ввела в експлуатацію новий автозаправний комплекс, розташований у Миронівці.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти