У початок

ОККО відкрила ще один свій АЗК на Київщині

Мережа АЗК ОККО відкрила новий автозаправний комплекс у Київській області. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Новий автозаправний комплекс під брендом ОККО, 405-й у мережі, розпочав роботу на початку січня у місті Миронівці на Київщині», – йдеться у прес-релізі мережі АЗК.

Цей АЗК розташовано за адресою: м.Миронівка, вул. Соборності, 147-А, поруч із трасою «Київ-Знам’янка» (H01).  У Миронівці ця траса перетинається з автомобільним шляхом, що веде до Канева. 

Як зазначають в ОККО, на новому АЗК водії можуть заправити автомобіль двома видами бензинів (А95 Євро і А95 Pulls), двома видами дизельного пального (ДП Євро й ДП Pulls), а також скрапленим газом.

У складі комплексу також працює магазин і кафе з торговим залом площею понад 100 кв. м. На випадок вимкнень електроенергії АЗК укомплектований дизель-генератором.

Станом на початок 2024 року у мережі ОККО працює уже 405 АЗК. Із них зокрема 33 комплекси у Київській області й ще 37 – у самому Києві.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти