У початок

Торік ОККО відбудувала шість і відкрила три нових АЗК

Минулого року мережа ОККО відкрила 3 нових автозаправних комплекси. Ще на шістьох об’єктах завершила процес відновлення після пошкоджень унаслідок воєнних дій. Про це повідомили у прес-службі мережі у відповідь на інформаційний запит enkorr.

«2023 року ми більше концентрувалися на тому, щоб завершити процес відновлення пошкоджених війною автозаправних комплексів», — йдеться у повідомленні.  

Відтак компанія відновила від пошкоджень чи майже повністю відбудувала й запустила в експлуатацію 3 АЗК у Харківській області, 2 – у Херсонській та 1 – на шляху з Києва в Гостомель.

Нові комплекси було відкрито в Одесі, Буську (Львівська обл.) й Фастові (Київська обл.).   

Також 24 АЗК мережі обладнали газовими модулями, а на 15 АЗК встановили ULTRA FAST чарджери для швидкісної зарядки електрокарів.

Окрім цього, торік було проведено комплексний ребрендинг 28 АЗК мережі, ще на 20-ти проведено внутрішній ребрендинг операційної зали, ще на 6 – тільки зовнішній ребрендинг. Водночас на 34 АЗК встановлено нові літні навіси, на даху 56 АЗК змонтовано сонячні електростанції.

У компанії зазначили, що цьогоріч заплановано ребрендинг ще приблизно 70-ти об’єктів у різних регіонах України.

«Переважно це будуть АЗК не у мегаполісах, а в менших містах і населених пунктах. Окрім цього, зараз працюємо над концептом нового покоління заправок ОККО. Сподіваємося упродовж 2024 року відкрити до 10 таких АЗК – йдеться як про спорудження абсолютно нових комплексів, так і про перебудову уже чинних», — розповіли в ОККО.  

Як повідомляв enkorr, у січні 2024 року ОККО вже відкрила 3 нових АЗК: один – поблизу Умані й два – у Київській області, у місті Миронівці й селі Пії (обидва – Обухівський район).

Мережа є лідером зі сплати податків на паливному ринку й за показником прибутковості АЗС. Згідно з розрахунками Консалтингової групи «А-95» на основі «податкових» даних, у січні-вересні минулого року щомісячний прибуток одного комплексу ОККО становив 1,6 млн грн, окупність об’єкту вартістю $1 млн – 3 роки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти