У початок

ОККО передала на фронт уже сьомий «Пульстрон» (фото)

Мережа АЗК ОККО у межах ініціативи з БФ «Повернись живим» придбала й передала на фронт черговий комплекс «Пульстрон». Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«7-й «Пульстрон» передали у розпорядження бійців 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади. І вони вже готують його до бою», – кажуть в ОККО.

Як зазначають у прес-службі компанії, «50 млн грн на «Пульстрон» для цієї бригади ви назаправляли й надонатили у рамках нашої з «Повернись живим» ініціативи «Око за око 3», додаючи, що для ефективного виявлення й ліквідації окупантів у комплекс «Пульстрон» входять «розвідувальні й ударні БпЛА різних типів, транспорт, засоби звʼязку й живлення».

«Дякуємо кожному, хто долучився до цієї важливої справи! На черзі — ще 3 частини ДШВ, які чекають на свої «Пульстрони»! Тому продовжуємо заправлятись Pulls'ом помсти, донатити бали Fishka, аби допомогти бійцям протистояти ворогу», – закликали в ОККО.

Як писав enkorr раніше, ініціатива мережі ОККО й фонду «Повернись живим» «Око за око-3» має на меті придбати загалом 10 таких «Пульстронів» для десантно-штурмових військ України.

Загальна вартість проєкту – 500 млн грн. Задля цього мережа ОККО перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального Pulls на комплекси. 

Видання також повідомляло, що «Пульстрони» від ОККО знищили ворожої техніки на $200 млн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти