У початок

Amic Еnergy розширила мережу 10-ма новими АЗК у Польщі

Австрійська компанія Amic Energy поповнила свою мережу дев'ятьма новими автозаправними комплексами у Польщі шляхом купівлі мережі Lux-Motor Oil, повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів Польщі надало дозвіл Amic Energy на придбання дев'яти АЗК Lux-Motor Oil у Мазовецькому воєводстві.

До мережі приєднаються станції в таких населених пунктах, як Пултуськ, Переводів (Пшеводув), Сьверково, Сонськ, Плоняви-Брамура, Зельона, Заставе, Садикеж та Ходково-Кухни. Ці станції працюють понад 20 років, надаючи пальне компаніям і приватним клієнтам і забезпечуючи високий рівень обслуговування.

«Обидві компанії поділяють однакові стандарти якості та сервісу. Інтеграція дозволить нам не лише розширити присутність у Мазовії, але й впровадити стандарти великого бренду та нові інноваційні рішення, що покращить обслуговування для місцевих клієнтів», — зазначив Кшиштоф Стшелецький, голова правління Amic Polska. Станції пропонують дизельне пальне, бензин 95 і скраплений газ. Ребрендинг заплановано на кінець року.

Окрім цього, минулого тижня у Ґабриеліні відкрилася 119-та АЗК Amic Energy, розташована на південь від Варшави. Це третя франчайзингова станція у мережі й перша у новому форматі Amic Box — компактному торговому контейнері, який відповідає всім стандартам Amic market.

«Завдяки своїм невеликим розмірам і модульній конструкції контейнер може бути встановлено практично будь-де, навіть на невеликій ділянці. Це рішення відкриває нові можливості для приєднання менших станцій до мережі Amic Energy», — йдеться у повідомленні.

Amic Energy планує відкрити три нові піцерії Sbarro на своїх станціях. Перша піцерія з’явиться на станції на вулиці Полчинській у Варшаві, а також у Вроцлаві й Бжезні під Познанню. Остання стане першою піцерією у форматі drive-thru у Польщі. Кількість піцерій Sbarro на станціях Amic Energy зросте з п'яти до восьми.

Також планується відкриття ще одного ресторану Subway на станції у Лешні. Модернізація вже розпочалася, і перші заклади відкриються до кінця року.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, власник мережі з 470 автозаправних станцій роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти