У початок

ОККО долучилася до програми «Національний кешбек»

Мережа АЗК ОККО долучилася до державної програми «Національний кешбек». Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Її бета-тестування розпочалося сьогодні, 2 вересня 2024  року.

Як зазначається у прес-релізі компанії, відтепер, купуючи товари у магазинах мережі, клієнти зможуть отримувати кешбек від держави обсягом 10% від їх вартості на спеціальні банківські картки.

Кешбек надаватиметься на споживчі товари українського виробництва, за винятком підакцизних. Щоб дізнатись повний перелік товарів, які входять у програму «Національний кешбек», можна скористатись спеціальним сканером у застосунку «Дія», що запрацює вже з середини вересня, або перейшовши за посиланням.

«Щоб долучитись до програми, із 2 вересня клієнтам необхідно відкрити спеціальний рахунок для нарахування кешбеку у «ПриватБанку», Sense Bank, ПУМБ, банках «Глобус», «Акорд», Ukrsibbank, а також «А-банку». Нарахований кешбек можна буде побачити в застосунку «Дія» вже наступного дня після покупки, а на картку кошти нараховуватимуться один раз на місяць, до 20 числа наступного місяця», – кажуть у компанії.

Кожен із користувачів програми може отримати суму до 3 000 грн на місяць. Отримані кошти можна використати на оплату комунальних послуг, проїзд, мобільний зв’язок, спорт, медичні послуги тощо. Також накопичений кешбек можна задонатити на ЗСУ.

Для будь-яких додаткових питань працює урядовий контактний центр за номером 15-45.

Як писав enkorr раніше, мережа автозаправних комплексів UKRNAFTA повідомила про те, що долучається до державної програми «Національний кешбек», 30 серпня. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти