У початок

UKRNAFTA долучається до програми «Національний кешбек»

Мережа автозаправних комплексів UKRNAFTA долучається до державної програми «Національний кешбек», бета-тестування якої стартує вже 2 вересня 2024 року. Про це компанія повідомляє на своєму сайті.

«Купуючи товари на наших АЗК, українці зможуть отримувати 10% від їх вартості на спеціальні банківські картки», – пояснюють в «Укрнафті».

Як зазначається, кешбек надається на вітчизняні споживчі товари, за винятком підакцизних, окрім вина без вмісту спирту, медових напоїв і ліків українського виробництва. Уточнити, чи бере товар участь у програмі, можна за посиланням або через спеціальний сканер у «Дії», що запрацює вже з середини вересня.

У програмі беруть участь мережі АЗК, торгові мережі й магазини, зокрема і онлайн-магазини.

«Спеціальні картки для участі можна буде відкрити з 2 вересня через мобільні додатки й відділення «Ощадбанку», «ПриватБанку», Monobank, Sense Bank, ПУМБ, банку «Глобус», «Укргазбанку», Ukrsibbank, «А-банку» й «Укрексімбанку». Там будуть усі необхідні інструкції», – кажуть у прес-службі компанії.

Чи прийшов кешбек, можна буде побачити у застосунку «Дія» вже наступного дня після покупки. На карту кошти приходитимуть раз на місяць, до 20 числа наступного місяця.

Згідно з умовами програми, зняти готівку не вийде, зате безготівково можна буде заплатити за лікування, комуналку, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, а також розрахуватися в закладах харчування, кінотеатрах та за інші послуги.

Також із кешбеку можна і треба донатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти