У початок

Нові ліміти на пальне: на ОККО заправляють від 15 л у бак, на Socar – 10 л

Мережа АЗС ОККО оновила правила відпуску пального на своїх станціях. Відтепер за наявності у водія картки Fishka заправляють пальним PULLS 95 і PULLS Diesel не від 10, а від 15 л в одне авто. Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

«У додатку ви можете ознайомитися з інфо щодо своїх лімітів, а вони різні – 15, 20 та 30 літрів», – йдеться у повідомленні.

Тих же, у кого картки ще немає, просять зареєструватися й оформити її, оскільки відпуск пального без картки Fishka від сьогодні припинено. А щоб швидко оформити картку, перед тим, як заїхати на заправку, потрібно встановити мобільний додаток мережі.

У компанії також зазначають, що «ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну можна провести протягом доби 3 рази, але не раніше ніж через 3 години».

«Що стосується бензину А-95 і ДП, то тут усе без змін. Як і раніше, заправляємо цими видами пального критичну інфраструктуру, ЗСУ, за паливними картками й талонами. На автогаз обмежень нема», – додали в компанії, пообіцявши, що в міру збільшення запасів пального ліміти будуть переглядати й пом’якшувати.

Діють обмеження на одну заправку автомобіля і в мережі АЗС Socar. Як повідомили enkorr у компанії, наразі на заправних станціях мережі за один раз можна залити в бак 10 л бензину або дизельного пального. Якщо ж автомобіль на газу, то обмежень немає. Картка лояльності при цьому не обов’язкова.

Як писав enkorr, з 1 травня на АЗС мереж ОККО вже було оновлено правила відпуску пального, і водії, які мають картку Fishka, могли залити 10 л пального в бак свого автомобіля, ті, хто не має картки, – 5 л. Доти ж діяло обмеження на заправку автомобіля пальним обсягом 20 л. Автогаз у більшості мереж наразі відпускають без обмежень.

Пізніше стало відомо, що на АЗК мережі WOG з другої половини дня 29 квітня запроваджується обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти