У початок

Ліміти на пальне: на ОККО з карткою Fishka можна заправити 10 л, без картки – 5 л

З 1 травня на АЗС мереж ОККО було оновлено правила відпуску пального, і тепер водії, які мають картку Fishka, можуть залити 10 л пального в бак свого автомобіля, ті, хто не має картки, – 5 л. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії в мереж Facebook.

«Наші гості, які мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 і PULLS Diesel від 10 л в одне авто. У додатку кожен з вас зможе ознайомитись з більш детальною інформацією щодо літражу. Наші гості, які не мають картки Fishka, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 і PULLS Diesel 5 л в одне авто», – йдеться у повідомленні.

При цьому ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години, зазначають у компанії.

Що стосується бензину А-95 і ДП, як і раніше, цими видами пального мережа ОККО заправляє транспорт критичної інфраструктури, ЗСУ, а також за паливними картками і талонами. На автогаз обмежень нема.

Як повідомляв enkorr, досі на АЗС мереж, з якими вдалося поспілкуватися, зокрема й WOG, діяло обмеження на заправку автомобіля пальним обсягом 20 л. Автогаз у більшості мереж наразі відпускають без обмежень.

Пізніше стало відомо, що на АЗК мережі WOG з другої половини дня 29 квітня запроваджується обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти