У початок

Не схильні афішувати: «Авантаж 7» не каже, скільки АЗС і де закрили податківці

У компанії «Авантаж 7» не називають кількість і адреси автозаправних станцій, які було позбавлено ліцензій на роздрібну торгівлю і які нібито зупинили роботу. Це виходить з відповіді мережі на інформаційний запит enkorr.

«На даний час не працюють окремі господарські одиниці, розташовані на території Київської, Чернігівської областей… а також на території Рівненської й Волинської областей», — йдеться у відповіді на запитання редакції про перелік конкретних адрес, за якими станції припинили роботу.

Також у компанії відмовилися назвати точну кількість АЗС, якими оперує мережа.

«Дане запитання потребує уточнення з приводу об’єктного складу необхідної вам інформації. До того ж, ми не схильні афішувати такого роду інформацію», — зазначили у «Авантаж 7».

Згідно з даними на офіційному сайті мережі, вона нараховує 95 станцій, чотири з яких розташовано на тимчасово окупованих територіях. При цьому, як заявила власниця мережі Наталія Чіріч в інтерв’ю, яке опубліковано на сайті «Авантажу», в мережі анульовано «половину ліцензій, станції зараз стоять третій тиждень».

Раніше у компанії заявили про анулювання ліцензій для 53 станцій.

Підставою для цього, як зазначили enkorr у компанії, було «нібито встановлення факту відсутності суб’єкта господарювання за місцезнаходженням та/або за місцезнаходженням провадження діяльності, які зазначені у виданих ліцензіях».

«І це не дивлячись на ту обставину, що у цей час контролюючий орган проводив перевірку на одному з об’єктів підприємства. Крім того, необхідно було дуже постаратись, щоб не знайти суб’єкта господарювання, штат працівників якого становить 403 особи, за його місцем знаходження», — додали у мережі.

Разом із тим, розслідування enkorr, проведене з метою виявлення зачинених АЗС Avantage 7, виявило лише єдиний непрацюючий об’єкт у Чернівцях. На «гарячій лінії» мережі повідомили, що не працюють станції у Хотянівці й Броварах (Київська обл.). Проте АЗС у Києві, Рівненській, Волинський і Вінницький областях, де розташовано основну кількість об’єктів мережі, на час дослідження працювали. 

Як повідомляв enkorr раніше, Державна податкова служба проводить цілеспрямовану роботу з роздрібними мережами, які демонструють мінімальне податкове навантаження. Зокрема комплекс заходів було проведено щодо «БРСМ-Нафта» й Avantage 7.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти