У початок

Нацкорпус блокує станції Glusco (оновлено)

Також є російською мовою

Активісти Національного корпусу блокують роботу АЗС Glusco в Києві біля станції метро «Берестейська», повідомляють очевидці події.

За їх словами, близько 30 представників організації перекрили заїзд на станцію бетонними блоками, а фасад, двері й вікна АЗС облили фарбою. Також на стінах вони залишили написи «Глуско=Медведчук», «Окупант» та ін..

За інформацією enkorr, також нападу з боку активістів піддалися ще сім АЗК компанії в столиці за такими адресами: вул Донська, 19, пр-т Оболонський, 1-а, пр-т В.Лобановського, 123, вул. Лугова, 9, бул. Дружби Народів, 40-а, пр-т Науки, 5 і Залізничне шосе, 1-а.

Відзначимо, що аналогічна акція відбулася 20 березня на станції Glusco в Закарпатській області.

Як повідомляв enkorr, 11 березня СБУ спільно з фіскальною службою блокували роботу компанії «Глуско Україна», що управляє однією з найбільших мереж автозаправних станцій, які належать Proton Energy Group S.A.

Звинувачення на адресу мережі АЗС, поставлені їм у провину правоохоронцями, в компанії назвали абсурдними і безпідставними. Також у компанії заперечують будь-який зв'язок із політиком Віктором Медведчуком, який потрапив під санкції РНБО.

На сьогоднішній день тільки на 88 з 105 АЗК Glusco можна придбати автомобільний газ і супутні товари. Відпуск ДП і бензинів залишається заблокованим.

Нагадаємо, Proton Energy Group S.A. прийняла рішення припинити співпрацю і постачання нафтопродуктів на український ринок з 1 квітня 2021 року. Компанія пояснила це своїми ризиками у зв'язку з відкритим переслідуванням силовиків й ризиками контрагентів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти