У початок

На Одещині у багатоповерхівці вибухнув туристичний газовий балон (фото)

У понеділок, 12 грудня, у квартирі на 19-му поверсі 25-типоверхового житлового будинку у селі Лісках Одеського району стався вибух газового балона. Про це повідомляє ДСНС.

Унаслідок вибуху сталася руйнація фасадної стіни й вікна без подальшого займання, постраждалих немає. 

У прес-службі додали, що обставини і причини вибуху встановлюються.

«Ще раз звертаємося до громадян з проханням неухильно дотримуватись правил особистої безпеки, інструкції при використанні будь-якого приладу і максимально обмежити користування виробів, які створюють потенційну загрозу», — застерегли вони.

Як раніше писав enkorrпротягом листопада у Києві сталося 12 вибухів газових балонів. Зокрема у Дарницькому й Деснянському районах було зафіксовано по 3 випадки, у Голосіївському – 2, в Дніпровському, Оболонському, Подільському і Святошинському районах — по одному випадку.

Також 4 грудня у Києві в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Цвєтаєвої внаслідок недотримання правил експлуатації газових балонів стався вибух.

Як повідомляв enkorr, останнім часом збільшилася кількість нещасних випадків при використані побутових газових балонів.

Нагадаємо, експерт Консалтингової групи «А-95» Артем Куюн записав відео з порадами щодо заправки газових балонів.

Раніше у своїй авторській колонці «Балон на мільйон» Артем Куюн зазначав, що різке зростання популярності скрапленого газу у балонах вимагає від держави зусиль із убезпечення їх обігу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти